Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Thursday, February 15, 2007

Dag 15 & 16 Yahoooo

Donderdag
De donderdag begon een beetje saai. Vooruitzichten qua werken waren niet veel anders dan documenten maken voor stage begeleider. Aan de opdracht kan ik nu even niet echt werken, want die documenten moeten af.

Wel vraagt Mitchell nog of ik het nieuwe SF-130 bord kan testen. Dat kan ik en ik vind wat fouten, daar is hij niet zo blij mee. Want die had hij er niet uitgehaald. De fouten zitten wederom weer in USB, de grootste kriem van WindowsCE 5.0.

Om 4 uur gaat de TOETER van de auto weer af, Eva is er. We gaan weer op huis aan. Niet te geloven heel de dag was het weer perfect voor Kariotahi, en nu opeens is de wind te hard. Bah!

Super lang zitten twijfelen, dan rijden we er toch maar heen, is wel een mooi strand kunnen we een beetje golven kijken. Heel misschien neemt de wind nog af. Onderweg is de wind echt super hard, dit kan nooit wat worden. We rijden het strand op waar ik ook de eerste dag in Nieuw Zeeland was. We rijden de startplek bij het huis voorbij, en gaan een paar kilometer naar links. Lekker over het strand crossen. Voor de duin stoppen we met de auto. Eva gooit de stoel achterover, doet haar ogen dicht. Gaan jullie maar lekker vliegen.

Mies en ik lopen de duin op, en het waait behoorlijk cross op de duin. Maar tering wat een uitzicht. FF vlug foto's maken, want ik heb mijn camera bij.

Michel gaat vliegen. Ik maak wat foto's van hem en van de omgeving. Het waait me veel te hard. Ik ga wel lekker kijken. Maar na een half uur lijkt de wind afgenomen. Ook Michel komt dat even vertellen. Ik ren naar mijn spullen en pak de zooi uit. Michel land, hij wil wat foto's van mij maken. In het begin ben ik alleen wat aan het spelen. Michel ligt op de grond, en ik vlieg er tussen de 3m en 30cm hoogte overheen. Dan wil hij ook weer vliegen. Hij maakt wel foto's uit de lucht. Oke, wat jij wil. Maar de wind is weer aangetrokken dus ik blijf ff aan de grond.Vijf min later is het wel goed volgens mij, ik start en het spelen begint. Het waait zo dat wanneer ik een beetje in de remmen hang ik volledig stil hang. We spelen heel wat. Tips tegen elkaar, over het scherm van de ander lopen. Whaaaaaah! Wat is het prachtig hier. Na anderhalf uur besluiten we een paar kilometer terug te vliegen naar de weg. Eva gaat met de auto, en wij vliegen de duin af. Tering wat is het mooi hier.
Aan het einde is de zon zo'n beetje onder. We landen op een klein stukkie gras, fielpack in de auto, en rijden. Want Mies en Ik hebben zin in een biertje ;). Laatste vluchtje hebben we toch ruim 1,5 uur in de lucht gehangen. HA! En Mies daarvoor ook zeker 3 kwartier.
Hier een beetje spelen.


Als je goed kijkt op de foto hieronder zijn we aan het tandemvliegen!


Met een biertje in de hand foto's kijken, blog typen, biertje leeg, naar bed! Morgen weer werken.

Woensdag
Vandaag was het valentijnsdag, aangezien mijn schatje thuis zit was er maar weinig te valentijnen. Ze heeft mijn cadeau'tje gelukkig wel mooi op tijd ontvangen.

Een ander super cadeau is dat we hebben kunnen regelen dat Sabine en ik op dezelfde dag terugvliegen. Zoals bekend komt Sabine na mijn stage hierheen zodat we samen kunnen rondtrekken. Nu kunnen we ook dezelfde vlucht terug. 13 Augustus kom ik weer richting Nederland.

Verder op mijn werk verder gegaan naar onderzoek van de testmethode, en ik heb een SVN server opgezet om mijn documenten op te slaan. Voordeel hiervan is dat ik in alle documenten automatisch het revisie nr kan zetten. En dat ik overal bij de documenten kan. En natuurlijk dat ze worden gebackupt.

Ik maak overigens alle documenten in LaTeX, dat is ook wel lache.

Verder dan wat aan de documenten werken heb ik niet gedaan. 's Avonds is het ook geen vliegweer, dus lekker op de bank hangen en Prison Break kijken.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home