Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Monday, February 26, 2007

dag 27 & 28

Dinsdag
Vandaag eerder van werk naar huis gegaan. Heb mijn bankrekening geopend, ging best wel makkelijk eigenlijk.

Verder niet veel meegemaakt, dus daarom zal ik de whale foto's maar ff online zetten. Daron was zijn camera vergeten, dus de Kario foto's hou je nog tegoed.

Luke, Tony, Eva en Karin


Beetje uitzicht


De drijver waar de walvis op moest


Zwoegen, zwoegen en nog een zwoegen


Gered!


De groep


De vis


Mies nadat ik m in het water heb gegooid


Ja ook wij hebben er 1 gered
...


Maandag
Vandaag begint het leven van de arbeider weer. En dat begon al goed, was mijn musli reep vergeten, dus moest extra brood gaan halen aan de overkant van de straat. Mijzelf ook maar meteen op een blikje cola getrakteerd.

Na het werken moeten we boodschappen doen, want weer zo'n beetje alles is op. In de supermakt worden we aangetrokken tot de geur van gegrilde kip. Aangezien we alledrie gaar en verbrand zijn, en zeker geen zin hebben om ook maar enige moeite te doen voor eten wordt dat m. Hem moeten we hebben!

Als we terugkomen ligt er een doos voor de deur. En niet zomaar een doos, het is de doos, de doos die al maanden onderweg is, de doos die met de boot is gekomen ipv koerier. Het is het pakket wat de zus van Mies rond de kerst heeft verstuurd. Damn, die heeft er lang over gedaan. Voordat ik een tweede keer met mijn ogen heb geknippert is Eva uit de auto gevlogen en het pakket aan het open maken. Mies staat ondertussen met 3 boodschappentassen in zijn hand de voordeur open te kijken. Helaas voor hem lukt dat niet echt :P.

Ik wil ook graag naar binnen, dus maak ik de deur maar open. Ik ren meteen naar de badkamer om mijzelf in te smeren. Ben nog steeds ietwat verbrand. De kip trouwens ook, omdat Mies m nog "ff" in de over heeft gezet en de DVD die in de doos zat mee ging kijken. Oops, gelukkig is het alleen het velletje.

Omdat er toch foto's bij een post moeten, heb ik deze ff gemaakt :D.


Mies heeft ook last van zijn voet, hij is weer in een ader gestoken en er loopt weer een rode streep over zijn voet. Niet dat je die echt kan zien, want zijn voet wordt steeds dikker. Ik weet niet wat die beesten in m zien, ik zie het iig niet ;).

Ik heb het commentaar ding van mijn blog aangepast. Iedereen kan nu commentaar geven op posts. Dus ik zou zeggen. Reageren :D, als je zin hebt?!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home