Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Tuesday, February 6, 2007

Dag 7

Dinsdag

Vandaag is het Waitangi day en slecht weer. Nahja, slecht, loei harde wind, en een lekker zonnetje. Dus is best te hebben.

Ik heb vandaag van Eva een prepay simkaart gekregen zodat het bellen hier in Nieuw Zeeland stukken goedkoper wordt. Mijn nieuwe nummer is voor deze 6 maanden dan ook +64 211 39 40 94.

Voor deze simkaart moet ik wel wat terug doen natuurlijk. Dat wordt het gras maaien. Het lijkt appeltje eitje, stukje gras en een benzine maaier. Maar dat valt toch ietswat tegen. De zon brand lekker op mijn verbrande huidje, en de grasmaaier is het niet altijd eens met de hoogte van het gras. Oftewel dat ding slaat gewoon 30 keer af omdat het gras eronder te hoog is. Maar gelukkig lukt het allemaal wel.
Als ik klaar ben help ik Mies nog even met de auto in de Turtle Wax zetten. Dan gaan we met z'n alle rusten, want Eva heeft het huishouden en wasgoed op orde gebracht.

En wat is nou een beter plaats om te rusten dan de Spa pool, dus om half 7 zitten we met drieen weer in de pool. Heerlijk warm met een bakkie hamka's chips van Eva.

Kwartiertje later begint het behoorlijk te regenen. Wel lekker als je in zo'n badje zit. Half 8 gaan we eruit en maken we eten. Michel heeft het biefstuk perfect klaargemaakt. Zo mals als boter, en lekker rood in het midden. Ook de gebakken aardappelen en kumara zijn niet verkeerd.

Nu is het slapen, want morgen om 7 uur staat de wekker weer. Dan is het mijn eerste werkdag.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home