Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Friday, February 2, 2007

First day

Uitpakken
Michel geeft me snel een rondleiding voordat hij naar zijn werk terug gaat. Hij laat me mijn kamer en badkamer zien. Geeft een handdoek om te kunnen douche.

Nou daar zit ik dan, zo gaar als een kabouter net 24 uur gevlogen, meer dan 30 uur onderweg geweest. In het snik hete huis van Michel. Want het was echt warm. Dik over de 25 graden. Was de warmste dag van die week.


Nadat ik mijn tas heb uitgepakt kan ik het niet opbrengen om in de douche te gaan. Te gaar. Om een uurtje of 5 komt Michel binnen. "Ik weet niet wat jij gaat doen hoor, maar ik ga vliegen". Hmmz, dat is natuurlijk wel lache, maar ik ben te moe om te vliegen. Dus ik vraag Mies of we de tandem niet mee kunnen nemen. Zo gezegd zo gedaan, met de tandem op weg naar de duinen. Was ongeveer 40min rijden.

Onderweg stoppen we even voor Mac Donalds en Peuken. Oftewel ik heb in het vliegtuig beter gegeten dan de eerste dag bij Michel ;). Dat zie je ook niet vaak. Al moet ik zeggen dat de MAC hier 100 keer beter is dan in Ehv. Lekkere broodjes.

We rijden door geitenpadjes naar de bovenkant van de duin. Nu begrijp ik waarom zijn auto hoog op zijn wielen moet staan. Damn. Maar wel leuk. Boven lijkt de wind er tegen te vallen, maarja toch maar proberen. Mies gaat eerst met zijn solo. Ook waarschuwd hij nog even dat je niet zonder zonnebrand naar buiten mag omdat ze geen onzonlaag hebben hier. Hij had zelf al een Chemical Peeling. Het vliegen gaat goed en na 3 bochtjes roept ie. Pak de tandem maar. Dus die uitgepakt en die duin af gelopen. Prachtig uitzicht daar. Maar helaas was ik camera vergeten.
Wel klote, maar we zakken uit, dus Michel moet naar boven lopen en ik het scherm vouwen. Is ongeveer een 15 min lopen. Daarna weer naar boven gereden. Het moet toch lukken. De vlagen wind lijken nu harder, maar wanneer de vlaag weg is lijkt het zachter. Toch maar proberen.Nu zakken we nog sneller uit, en landen we weer op het strand. Nu moet Luke de auto halen. Wat een pestend lopen zeg. Maarja, het is voor een goed doel. En ik ondertussen een prachtige zons ondergang zien. Ik heb de zon in de zee zien zakken ;).We rijden nog een keer naar boven. Het is nu al donker, maar de maan geeft zoveel licht dat het nog wel kan. De wind is alleen zelfs na heel lang wachten te zacht. We besluiten terug te gaan. Het is inmiddels half 10. En eenmaal in de auto slaat de vermoeidheid toe. Ik probeer te slapen, maar Mies roept nogal graag als die belt dus ik schrik steeds wakker.

Eenmaal terug wil ik alleen maar naar bed. Ik heb inmiddels echt zware buikpijn van vermoeidheid, en heb het gevoel dat ik moet overgeven. Dus Mies maakt mijn bedje op, en ik duik er meteen in. Slaap.


Next Day
Volgende dag is Michel al naar zijn werk als ik wakker wordt. Ik kan dus niet veel doen. Heb geen sleutel en ook zijn computer staat uit.

2 Comments:

Jim said...

He luukie! Klinkt allemaal goed man. Ik ben ook benieuwd naar wat meer foto's.. waar je zit enzo. Maar die komen vast wel! Ennuhh, ik wist niet dat je daar ook ging parapenten! Tof man!

Ik hou je log in de gaten!

Later! Jim

February 3, 2007 5:52 AM

 
AnnEs said...

Eey lukkiee..
super kicken klinkt t nu al ik ga snel ff verder lezen haha..

xXAnnEs

February 13, 2007 4:07 AM

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home