Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Thursday, March 8, 2007

Dag 36

Woensdag
Vandaag is weer een trieste dag ;). Wanneer ik wakker wordt hoor ik allemaal onbekend gekletter. Het duurt nog ook zeker een paar minuten voordat ik met mijn slaapdronken hoofd doorheb dat het regen is. De regen van het afdak klettert op de oprit. Huh, hoe kan het nu zo'n weer zijn, gisteren hebben we met volle maan en "clear black sky" gevlogen.

Maarja, misschien waait het over ;). Tijdens het werken komt er soms een zonnestraal binnen maar over het algemeen zijn er vooral veel wolken. Na het werken komt Eva ons halen. Kunnen we nu mooi boodschappen doen, want we hebben helemaal niets meer. En alles kan nu lekker op ons gemak, aangezien het toch geen vliegweer is.

Wanneer we thuiskomen en net aan het eten willen beginnen krijgen we een smsje van Brandon. Hij staat op Glover Park en het ziet er niet eens zo slecht uit. Bij ons regent het, dus we durven het niet echt aan. Daaron vragen we hem of hij wil komen eten. Dat vind hij wel een goed plan, dus wij beginnen gelijk maar meer te koken ;).

Ondertussen doe ik samen met Eva ook nog een wasje want door al dat vliegen was ik dat steeds vergeten. I was running out of resources!

Na het eten kijken we nog wat parapent videos, Brendan heeft heel zijn laptop vol staan. Ook wisselen we nog wat Glover fotos uit die we van elkaar gemaakt hebben. En ik maak nog een bananen milkshake :D. Wanneer hij naar huis gaat kijken wij nog even Prison Break. En daarna naar bed, want ben toch wel beetje moe van gisteren.

Aangezien er niet erg veel speciaals gebeurd is vandaag zal ik maar wat foto's van Karin posten. Deze zijn van maandag. Op deze foto's zit copyright!Last but not least, Mike

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home