Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Thursday, March 8, 2007

Dag 37, Beach BBQ

Donderdag
Vandaag begint de dag weer met wat regen, maar het is wel heel warm. Ben vanacht wakker geworden met gruwelijke kramp in mijn kuit. Dat is lang geleden, en dat is maar goed ook. Daar wordt je echt niet vrolijk van. Als ik wakker wordt het ik er nog last van.

Op het werk worden verschillende mailtjes rondgestuurd tussen de vaste kliek piloten. We hebben het al dagen over een vlieg en bbq feest. Maar helaas was het gisteren te slecht weer. Vandaag dan maar, de wind bij Glover lijkt goed, maar er hangen ook veel wolken. Dus waarschijnlijk gaat het vliegen niet door, maar BBQ kan altijd.

BBQ it is. Na het werk rijden we snel naar huis om wat vlees en bier te halen. Hugo neemt een koelkast mee, en de rest zal ook ongetwijfeld wat meenemen. Als we aankomen is zo goed als iedereen er al. We zitten lekker op het strand. En de BBQ staat al naast ons. Is gewoon een stenen bouwwerk met electrische BBQ erin. Knop 5 min inhouden en je hebt 20 min BBQ. Geweldig gewoon op het strand.

Het is super gezellig en helaas geen vliegweer. Wind is puur zuid. Dan maar over vliegen praten bij een biertje.

De BBQ


Zoals het hoort worden we nog getrakteerd op een mooie lucht


Gezellig!

1 Comments:

Monique zus van Mies said...

He Luke,

Wat fijn dat jij je weblog zo goed bijhoud!!! Zo zie ik ook nog eens foto's van Mies en Eva en lees eens goed wat jullie allemaal ondernemen. Erg leuk!!!!! Hoe dan ook volgens mij is het erg gezellig daar met al die BBQ's..wat een leven zeg. Je zou vergeten dat je tussendoor ook nog moet werken. Nou doe mijn broer en schoonzus de groetjes en vermaak je daar! Groetjes

March 10, 2007 8:44 AM

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home