Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Tuesday, March 13, 2007

Dag 41 & 42

Dinsdag
Als ik 's ochtends met mijn vaste ritueel begint. Brood uit de vriezer halen, lekker douche, koffie en thee maken, eten en bellen. Valt mij opeens op dat er iets op tafel ligt. Asjemenou het zijn de Whale rescue cards. Ik ben nu een officiele Whale Saver :P.Vandaag begint de dag prachtig. Maar de voorspellingen zijn niet mis. Op het werk verbaas ik me erover hoe lang het weer goed blijft. En die verbazing blijkt terecht. 's Middags begint het weer lekker te regenen. Tussen de buien door is het wel heel mooi weer, heel anders dan in Nederland waar het gewoon de hele dag grauw is.

Na het werk beginnen we aan het eten. We hebben Hugo uitgenodigd, en ook Daron komt nog even langs om de dakgoot te maken. Mies en ik geven hem nog wat zeer nuttige tips todat er stoom uit zijn oren komt. Ik denk dat hij het wel heeft begrepen.

Daarna beginnen we aan het eten, altijd erg gezellig met Hugo. Hij heeft altijd wel wat te vertellen over zijn leven als commercieel tandempiloot. Wat die gasten allemaal niet meemaken.

Na het eten is het tijd voor Jackass II. Moewhahahah, wat een gave film, maar toch niet zo goed als de eerste.Nu is het weer tijd om naar bed te gaan, want inmiddels is het weer gaan regenen.

Maandag
Zo vanaf vandaag wordt het slechter. In ieder geval voor deze week. Ik hoorde dat het in Nederland niet beter kon. Nou, hier wel hoor :).

's Avonds regent en waait het echt gigantisch. Het enige dat we doen is wat boodschappen. Het is duidelijk alleen maar weer om een beetje op de bank te hangen en tv te kijken.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home