Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Thursday, March 22, 2007

Dag 48, 49 & 50 Kario is on

Woensdag
Nou gisteren was het geen vliegweer. Helaas want ik had er wel behoorlijk op gehoopt. Heb wel zin om weer een keertje te vliegen.

Op het werk houden Mies en ik het weer vanaf het eerste uur in de gaten. Ergens in de ochtend krijgen we ook nog een mailtje van Brendan. Of we mee gaan naar Kario, hij vertrekt om 10u. De eikel. Er zijn ook mensen die moeten werken.

Om kwart over 3 staat Eva voor de deur. Ik zeg tegen Steve dat ik toch echt weg moet. Hij kijkt bedenkelijk op zijn horloge. Ik vertel hem dat hij niet op zijn horloge moet kijken maar naar buiten. Het weer is perfect... Hij meent dat de weekeinde daar voor zijn, maar ook hij zou moeten weten dat de weekeinden altijd slecht zijn ;).

We vertrekken naar Kario. En wanneer we daar aankomen hangen er al een zooitje gasten in de lucht. Geen bekenden. We rijden meteen naar de startplak bij de huizen, gooien scherm uit en ik ben weg. Mies laat nog even op zich wachten. Die jongen is niet meer zo snel. Zodra hij ook is gestart vliegen we naar het hoge Cliff. Nu is die opeens wel snel, maar dat zegt meer over zijn scherm ;).

Links van het hoge cliff


Rechts van het hoge cliff


Mies doet nog een SATje


Het is heel raar weer. De wind is best stevig en er zit best wat lift, maar toch ook niet. Maarja, het is vliegbaar, dus, waarom zeuren :P. We spelen wat in de lucht. Ik doe zelfs voor het eerst een klein spiraaltje voor de duin. Voor alles een eerste keer :). Ik probeer ook een stukje afstand te vliegen. Mies komt niet mee, dus kom snel weer terug. We toplanden een keer om te urineren. Aaaahhh dat is lekker zeg.

Net geurineerd


Uitzicht bij het toplanden
Dan starten we weer, de zon begint nu aardig te zakken. Het is al 6 uur geweest. Dan zie ik Mies van het hoge Cliff naar de start vliegen. Ik ga er achteraan. Als we daar zijn gaan we weer terug. Nu vliegt hij een stukkie overland, ik ga er achteraan. Dit wordt echt een lange tocht. Mies trapt vol speeds (dat weet ik op dat moment nog niet).

Ik zit met mijn handen los achterover in mijn zitje. De reis gaat zo goed als vanzelf. In de verte zie ik Mies vliegen. Hij vliegt tot "The Gap" dit is ongeveer 30km. Ik haal het maar tot een km of 22, maar we moeten ook nog terug. Dit gaat gelukkig een heel stuk sneller. Ik maar nog wat foto's met mijn telefoon want ik ben mijn camera vergeten. Dom dom dom!

*KLIK* Quicktime filmpje wat ik met mijn telefoon heb gemaakt. Kwaliteit is niet alles. Maarja, beter dan niets toch ;). *KLIK*

Als we in het donker landen is Megan er ook. We besluiten bij haar te gaan eten. Megan is een parapenter en een paar jaar met een Nederlander getrouwd geweest. Ze kent de Nederlandse gebruiken dus. We krijgen lekkere hollandse Rookworst opgedient, lekker!

Ik val na het eten bijna op de bank in slaap. Het is tijd om terug te gaan. We gaan slapen.Dinsdag
Alles heeft er een paar dagen op gewezen dat het vandaag vliegbaar gaat woorden. MAAR helaas. Het zit er niet in vandaag. De wind is mega hard, en wordt aan het einde van de dag alleen maar harder en turbulenter. Het is niet eerlijk :(.

We blijven het weer volgen en het lijkt erop dat wat misschien morgen mazzel hebben. Daar gokken we dan maar op. Want we willen toch wel graag een keertje vliegen ;):P. De winter komt er aan, dus we moeten nu iedere kans pakken.

Als we thuis komen besluiten we dan ook maar om de House marathon voor te zetten. En natuurlijk hoort daar om half 10 Boston Legal bij. Dat is ook nogsteeds vaste prik.Maandag
Vandaag niet veel bijzonders. We hebben niet veel te doen, dus besluiten we een House marthon te houden. We hebben alle afleveringen van Hugo gekregen, dus gaan we die lekker ff kijken.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home