Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Saturday, March 24, 2007

Dag 51 & 52 Sport en BBQ

Vrijdag
Vandaag is het weer, weer super. We rijden naar ons werk met vol de zon op ons gezicht. Maar de weerverwachtig qua vliegen is niet veel. Maarja je kunt natuurlijk niet alles hebben.

Op het werk kijken we nog een keer naar de vliegverwachtig. Het lijkt erop dat het alleen op North Head vliegbaar is. Dat is balen want dan moeten we over de drukste brug van Aucland in de spits. Daar komt nog bij dat er 2 fieldpacks thuis liggen. Dat gaat hem dus niet worden.

Als Eva ons komt halen vertelt ze dat ze rugby kaartjes heeft voor vanavond. De "Auckland Blues" tegen "Weet ik veel". Het is lekker weer, dus dat wordt een lekker avondje uit.

Wanneer we thuiskomen hou ik een beetje het weer in de gaten. Mies knutselt wat aan zijn scherm want zijn rem elastiek is los. We geloven er allebei niet zo in. Maar besluiten toch ff naar Glover te rijden. Als het niets is kunnen we daar ons scherm vouwen.

We lopen zonder scherm naar de start toe. Daar staat al iemand over het water te kijken. Mies en ik lopen naar de rand. Het is P-E-R-F-C-T man, draaien om en gaan ons scherm halen. Huh? Ja het is perfect, alleen beetje hard, maar daar komen we wel tegen in. We gooien ons scherm neer en zijn weg.

Tide is low today :)


De andere jongen probeert daar ook te starten, maar het duurt 3 kwartier tot hij weg is. Hij was een beetje eigenwijs. Want hij probeert steeds op de verkeerde plek te starten. En luisterd niet naar ons advies. Maar uiteindelijk komt ook hij weg :D.

Rond een uurtje of 6 topland ik. Het is echt SUPER turbulent. Daarna komt Met het proberen. Hier een klein video'tje hoe het is om te landen in turbulentie met een Acro scherm.

KLIK KLIK KLIK, is wel gemaakt met mijn telefoon. Afspelen kan met Quicktime.We leggen nog een nieuwe jongen uit waar hij op moet letten bij Glover. Dan starten we om kwart over 6 nog voor een kort vluchtje. We moeten immers om 7 uur thuis zijn, dan vertrekken we richting de ruby match. Als we ff in de lucht hangen is opeens de wind weg.... Oh oohw! Dat wordt snel landen, ik duik als eerste naar beneden en land best makkelijk. Niet lang daarna komt ook Mies landen. Hmmz, dat ging snel. Zon weg, wind weg, ligt weg :|. Inpakken en wegwezen nu, want de muggen zijn ook weer wakker.Ik rijd terug en als we thuis komen staat Eva al in de startblokken om naar de Rugy te gaan. We springen in de auto en rijden naar het stadion. Als we in het Stadio aankomen zijn we mooi op tijd. We halen een lekkere hot dog en hot chips en gaan zitten. We zien de Mascotte van de Blues nog wat schoten afvuren en dan begint de wedstrijd.

The hot dogAnd hot chips!


Het spelletje


Lekker knuffelen


Het is een leuke wedstrijd, ik begin het spelletje nu wel een beetje door te krijgen :D. Dat maakt het allemaal toch weer wat leuker.

In de pauze is het tijd voor het kus spelletje. Wanneer je op het scherm komt met een hartje er omheen "moet" je elkaar zoenen. Wel grappig om te zien. Zeker omdat 1 jongen een compleet vreemde zoent en een klap krijgt :D.De tweede helft van de wedstrijd is niet zo spectaculair omdat de Blue nu van ons weg spelen. Wel nog een paar heerlijke tackles. Lache man! Er moet er nog een van het veld af, en dan is de wedstrijd weer voorbij. We gaan 1 min voor het einde weg, dan is het niet zo druk :). En de uitslag is blijft waarschijnlijk toch 27-6 voor The Blues.

Daarna gaan we nog even langs de GPK bar, daar heeft Eva met wat mensen van haar werk afgesproken. Onder het genot van een Guinness wachten we op de collegas. Na een lekker drankje met de collegas is het weer tijd om naar huis te gaan. Kunnen we nog mooi de laatste aflevering van House kijken :D. En dan lekker slapen!

Donderdag
Vandaag is het weer een prachtige dag. Alleen de wind is waarschijnlijk te zacht om te gaan vliegen. We kunnen eigenlijk ook niet gaan vliegen, want het is al kwart over 5 als we opgehaald worden van het werk. Dan moeten we nog vlug even boodschappen doen en dan naar Brendan, we zijn uitgenodigd voor een BBQ.

We gooien de boodschappen thuis af, en rond een uurtje of 7 vertrekken we richting Brendan. Hij zou voor het eten zorgen als wij het toetje en drinken meenamen. Dus gewapend met een viantta en wat bier staan we voor de deur.

We krijgen een rondleiding door het huis, en dan gaat de XBOX aan. Mies wil natuurlijk spelletjes spelen. Eerst spelen we wat burnout, daar heeft Mies al snel genoeg van. Dat wordt het The HULK, het grote idool van Mies. Daar zijn we wel even zoet mee.Ondertussen staat Brendan lekker te bakken en te braden. Het ruikt lekker, en het ziet er ook zeker goed uit.

We krijgen lam, gegrilde groenten en brood opgedient. Het zo lekker als het eruit zag was het ook. Die gast kan wel bakken :).

Na het eten is het tijd voor de film Team America. Eva en Mies hadden deze nog niet gezien, ik wel maar vond hem zeker de moeite waard om nog een keer te kijken ;).Zodra de film afgelopen is valt Mies in slaap, we gaan lekker naar huis en slapen. Fantastische avond :D!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home