Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Saturday, March 24, 2007

Dag 53

Zaterdag
Zooo, ram door de wekker heen geslapen... Of was ik nou vergeten een wekker te zetten. Nah maakt niet uit, dan maar iets langer met kleine oogjes lopen. Het is pas kwart over 10, dus niet echt een hele grote ramp.

Als ik wakker wordt zitten Mies en Eva gezellig met de ouders van Mies te bellen. Het weer blijkt al een stuk bij gedraaid te zijn, want ik vind het prachtig weer. Mies zegt dat het al een beetje geregend heeft 's ochtends.

Het ziet er qua vliegen niet echt super uit, de wind is erg hard. En dat is misschien maar goed ook :P. Het huis is namelijk weer aan een grote schoonmaak toe ;). Ik begin met mijn kamer en badkamer. Eva is met de keuken bezig en Mies maakt broodjes. Daarna stofzuigen we om de beurt nog wat en doe ik mijn was. Zo... Hier hebben we behoorlijk wat uren mee gevuld. Het is ook zweten geblazen, want ondertussen is het buiten nog mooier weer geworden. De zon schijnt weer hevig.

Maar helaas! Het is nog geen vliegweer. De wind is erg hard maar neemt wel af. De richting is ook niet goed. Dat wordt dus Grey's Anatomy marathon. Na een afleveren controleren we het weer. Helaas, nog net te hard. Dat wordt nog een aflevering.Na deze aflevering lijkt het zelfs te licht, we besluiten de gok te wagen. En jahoor, het is weer als we op Glover aankomen. We vliegen iets meer dan een half uurtje en dan wordt het wat turbulent en de lift is een heel eind weg. Oh ooohw, volgens mij wordt die weer oost. We besluiten nog even af te wachten.

Mies met links de SkyTower


Mies in zijn banaan


Mies wil nog even wachten, maar ik besluit te gaan landen. Heb natuurlijk geen zin op op het homo strand te staan ;). Niet veel daarna komt Mies ook landen. Op de start komen we Chris van gisteren tegen. We vertellen hem dat het waarschijnlijk niets is.

Chris krijgt het slechte nieuws te horen ;)


Nog maar een foto


Als we een uur op de start gewacht hebben lijkt het weer goed. Geen windlijnen, de wind is wat zacht. Maar toch voelt het goed. We staan met 3 man op een rij klaar om te starten. Ik moet wachten op een briesje, anders krijg ik mijn scherm echt niet boven. Mies begint te lopen en start weg. Hij zakt meteen als een baksteen. En dan zien we m even niet, nog iets langer niet. Oohww neej! Maar jahoor, daar is hij dan toch. Hij komt in voor de landing en het eerste wat hij zegt. Don't launch, it's way
to east. Haha! Dat is duidelijkd dan. Hij ziet er ietwat gespannen uit :P.

De start bij Glover Park


Kleine panorama


We besluiten om maar een biertje te gaan halen met Chris en dan te gaan. Zonde, maar toch mooi dat we hebben kunnen vliegen. Was een mooie dag.

Eenmaal terug moet er natuurlijk weer een aflevering Grey's gekeken worden. Eva vindt deze sersie helemaal geweldig. En ook Mies vindt het volgens mij wel lache! Ik maak ondertussen de kip voor het avondeten klaar. Die kip eten we dan ook maar voor de tv :P.

Daarna blog typen en bellen :), dat moet natuurlijk ook gebeuren. Ondertussen kijken Mies en Eva gewoon verder. Maar ik trek het niet meer ;) al dat verdriet!

Net voor ik ga slapen krijg ik van Eva nog een Fijoa, dit is een kadeau van de buurman. Echt een heel aparte vrucht die je eet als een kiwi. Ook een apart smaakje, maar wel lekker :D.
Dan is het weer bedtijd. Wat we morgen gaan doen is nog onduidelijk. Misschien lekker niets! Truste!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home