Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Monday, March 26, 2007

Dag 54 Gaaaap!

Zondag
Vandaag beetje eerder uit bed dan gisteren. Het is nu ook lekker weer. Heb wel lekker geslapen. Als ik in de kamer kom liggen Eva en Mies op de bank "Little Britain" te kijken. Aah daar hou ik wel van. Ik duik op de andere bank. Ondertussen maak ik ook nog een ontbijtje.Eva voelt zich niet zo lekker, is wat gaar en loopt heel de tijd te snotteren. Die doet dus lekker rustigaan :).

Wanneer "Little Britain" is afgelopen is het tijd voor een film. Is toch niet vliegbaar. Het is wel super mooi weer, maar waait gewoon te hard. Het komt dus behoorlijk goed uit dat we een hele lading films van Daron hebben gekregen ;). Het wordt Hot Fuzz. Ik vind het niet zo'n leuke film. En Mies blijkbaar ook niet, want die ligt alweer te slapen :P.Als deze film is afgelopen gaan we Casino Royale kijken. James Bond alias 007 doet het altijd goed op de zondagmiddag. Ik heb m al gezien, maar vind die film toch wel lache. In de pauze belt Brendan, of we naar de BBQ van Alex komen vanavond. Hij had ons uitgenodigd, maar we waren het een beetje vergeten. Klinkt als een goed plan. Vanaf 6u zijn we welkom. Nu eerst de film afkijken.Nadat James Bond al het kwaad weer een lesje heeft geleerd ga ik de was vouwen en mijn beddegoed verwisselen. James komt nog even wat maten in de tuin opnemen, want die moet hier blijkbaar binnenkort wat taken verrichten.

Voordat we gaan moeten we natuurlijk nog een klein stukje "The First Descent" kijken. Eeen ubergave snowboard film/docu. Ik spring ondertussen ff in de douche. En dan is het tijd om naar Alex te gaan.Aangezien het een regel is in NZ dat wanneer er een BBQ is dat je je eigen spullen mee moet nemen, gaan we maar even boodschappen doen. Een BBQ wordt alleen voor de gezelligheid georganiseerd ;).

Wanneer we bij Alex aankomen zijn we verbaast. Wat heeft die gast een gaaf huis. Wanneer je onder een poortje door loopt moet je over een soort loopbrug naar zijn huis lopen. Dan wat trappen op. Is niet uit te leggen :). Als je over het balkon in de tuin kijkt, kijk je zeker 20m naar beneden, en staan er gigantische bomen. Echt een super gave tuin, en zeker ook een gaaf huis.

Er zijn een hoop parapenters op de BBQ, ook Francios. Hij verteld dat hij de boot met lier heeft gekocht. Dat kan dus wel gaaf worden. Kunnen we binnenkort heel hoog opgelierd worden ;). Brendan komt ook nog met zijn nieuwe vriendin.

Ik raak aan de praat met Ramon. Weer een echte dude. Hij is snowboarder en parapenter. Hij is nog niet zo lang terug van 7 maanden Antartica. Hij heeft daar op een research centre gezeten. Hij deed search en rescue. Hij laat wat foto's zien die hij op zijn laptop heeft staan. Dat is gaaf zeg!

Om een uurtje of 12 gaan we naar huis. Eva voelt zich nog steeds niet lekker en wil lekker gaan slapen. Was echt super gezellig. Volgende keer weer ;).

Nu is het tijd om te slapen. Dit was echt de aller lamste dag sinds ik in Nieuw Zeeland ben. En ik denk niet dat ik dit nog ga overtreffen :P.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home