Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Tuesday, March 27, 2007

Dag 55

Maandag
Zo in een lekker vers bed geslapen. Gisteren bij het verwissellen van mijn beddengoed ook maar meteen de gordijnen open gedaan. En laat ik nou vergeten zijn ze dicht te doen. Jezus! Wat heb ik slecht geslapen. Ik werd vannacht vergezelt door 2 muggen. Deze zijn zo vriendelijk geweest mij wakker te houden met hun gezoem. En daarbij vonden ze het ook wel leuk mij ook nog 5 keer in mijn linker hand te steken en 2 keer in mijn rechter hand. En het JEUKT!

Gelukkig kan een lekker ontbijtje mij wel opvrolijken. Ik leg wat brood uit de vriezer en ga in de douche. Mijn brood is nog wat vochtig, dus ik besluit het te toasten. Wanneer het brood daaruit springt en in de eerste hap neem bedenk ik me opeens. Oohw ja, het brood heeft gisteren een paar uur open gelegen. Bluh! Het is niet echt lekker. Dat was het laatste brood, dus eet het wel op. Maar besluit niets mee te nemen naar mijn werk :p. Zo dat begint lekker :D.

Omdat we geen brood bij hebben besluiten Mies en ik om 1 uur dat we ff wat eten gaan halen. We kunnen het bij zo'n gaar barretje op de hoek halen (paar keer gedaan, maar geen success). Of we kunnen naar Silvia Park lopen. Kan nooit ver zijn ;). Het is super lekker weer, dus dat gaat m worden.

15 Minuten later zijn we bij Silvia Park. Whoops! was toch iets verder dan verwacht. We bellen Eva of ze ook wil komen lunchen. Ze is ziek naar huis gegaan. Dus ze besluit om ook ff langs te komen. Mies en ik halen ondertussen een bak Sushi en wat te drinken. Niet veel later komt Eva, en ook zei besteld een lekkere bak Sushi.

Na het eten brengen we Eva naar huis, zodat wij na het werk de auto hebben. En dat Eva ons niet helemaal hoeft te komen halen. Wel moeten we boodschappen doen als we terug gaan. We hebben namelijk niet echt brood mee zoals als ik zei :P. Wij gaan terug naar EmbeddedFusion.

Zo dat was een lange lunch break. Nadeel hiervan is dat we weer wat langer door moeten werken. Maar Mies en ik besluiten te werken tot het vliegbaar wordt. Dus om 5 uur moeten we gaan. Het is misschien vliegbaar op Glover.

Wanneer we daar aankomen gaan de bomen wel heen en weer, ook zijn er windlijnen. Maar deze windlijnen komen over Brouwns Island. Veel te oost dus. Normaal vlieg je wanneer de wind tussen Rangitoto en Brouwns Island door komt. We overleggen even. Lastige keuze. Ik denk dat het wel lift, en Mies twijfelt nog. Dus hij zegt, als jij denkt dat het lift. Moet je het maar proberen. Gewoon kijken of je opgetild wordt. GOED plan.

Ik pak mijn spullen uit, zet mijn scherm op, en voel een beetje lift. Het is niet zoveel als normaal, maar volgens mij wel genoeg. We hebben een beetje strand, dus het is geen ramp als ik uitzak. Dus ik loop over het randje heen. Krijg meteen een beetje lift, maar voel ook dat hij heel oost is. Maar het is wel vliegbaar. Ik vlieg langs de Cliff naar de vlag en pak beetje bij beetje hoogte. Ik draai op bij de vlag en heb maar weinig voorwaarts. Wel genoeg :). Als ik weer bij de start terug ben start Mies ook weg.

Mies moet natuurlijk zijn pak nog aan. Dat duurt maar en dat duurt maar ;)!


Het uitzicht van boven.


Daarna komen Daron en Tony nog. Daron probeert bij het bankje te toplanden. Hij raakt met zijn harnas een plant. Maar hij blijft het tot op de dag van vandaag ontkennen. Iedereen in de omgeving hoorde het gekraak. Maar hij is ervan overtuigd dat hij nooit fouten maakt ;).

Daron na zijn landing


Mies en ik zijn nog een beetje bij elkaar aan het kloten. Steeds als je voor de ander langs vliegt begin je als een gek met je remmen te flapperen. Dit veroorzaakt natuurlijk een hoop turbulentie.

Als Mies en ik willen praten moeten we redelijk dicht bij elkaar hangen. Radio's zijn zo onhandig :).


Gelukkig wordt het langzaam later. Ik moet ongelooflijk plassen. Maar er is zo'n mooie zonsondergang die je alleen vanuit de lucht kunt zien, op de start ben je het haasje. En de wind is afgenomen, dus wanneer je nu land kom je nooit meer boven. Dilemma! Ik besluit toch maar door te vliegen. Dan maar een beetje mijn benen bewegen enz, om maar niet aan de wc te denken. Dan roept Mies ook nog "We blijven ff vliegen voor de zon!" Niet wetende dat, dat de enige reden is dat ik nog in de lucht hang ;).

Blijven vliegen, foto's blijven maken!


Het wachten is niet voor niets geweest. Al zeg ik het zelf!


Zodra de zon weg is duik ik naar de landing, land ik, maak ik mijn harnas los en ren ik naar de struiken. Aaaaaahhhhhh, dat is lekker. Ongeveer 3 minuten later voel ik me als herboren. Niet veel later landt Mies ook. Zodra ik mijn scherm aan het vouwen ben komt er weer een muggen invasie. Ik wordt rechts 3 keer net onder mijn pink aan de binnenkant van mijn hand gestoken. Mijn linker hand gelukkig maar 1 keer. Het is weer bijna in evenwicht.

Mies komt in voor de landing.


Nu is het tijd voor wat boodschappen. We kopen wat brood en avondeten en dan racen we naar huis. Ik heb best wel honger.

Als we thuis komen gaan we The First Descent afkijken, en daarna is het tijd voor Bones. Mies maakt de Jamie Oliver vis klaar, en ik mag de friet bakken ;). De vis van Eva lijkt een worm te bevatten. Maar we zijn er nog steeds niet uit of dit zo was. Het is wel super lekker iig.

Daarna nog wat tv kijken en lekker naar bedje!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home