Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Wednesday, March 28, 2007

The people

De mensen
Omdat heel wat mensen zich bij het lezen van mijn blog behoorlijk afvragen wie-wie is. Hier een lijstje met de mensen. Heb niet van iedereen foto's dus we zullen het hier even mee moeten doen. Zodra ik meer heb, komt er meer :).

Eva & Mies (Mike, Michel, ...)
Hierbij woon ik in huis. Ze hebben zelf ook een blog op AcroMania.nl.Brendan & Sarah
Brendan is een parapenter waar we veel mee optrekken. Gaan regelmatig bij elkaar eten, en samen vliegen als het kan. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, dus daar kunnen we m nog wel een beetje mee pesten.Heeft niet te lang geleden Sarah leren kennen. Sarah begon na haar eerste tandem al over vliegen te dromen. Dat duurt niet lang of die begint ook. Sarah is ook mee geweest met pasen.


Daron
Het huis waar we in wonen is eigenlijk van Daron. Hij woont nu een paar maanden bij de ouders van zijn vrouw. Daron en zijn vrouw Lisa hebben een paar maanden terug een dochter Mia gekregen. Daron kent alle vliegplekken in Nieuw Zeeland ongeveer. Heeft altijd fantastische verhalen.Shane, Summer & Ben
Wonen bij The Mount (Manganui). Wanneer we daar gaan vliegen blijven we het weekend bij hen slapen. Altijd super gezellig. Shane houd vooral van Wiskey en Wiet! Hun hond Ben is echt de beste die er rondloopt ;). Grappig beest!
Juan
Juan is een jongen uit Brazilie. Hij is ongeveer een jaar geleden naar Nieuw Zeeland gekomen. Juan is een vriend van Shane & Summer. Aardige gozer, ook een paraglider.Helen
Woont bij Shane in de buurt, is vaak op de Mount te vinden. Ze kwam met pasen ook een nachtje slapen.


Crazy-Steve
Gaan we ook wel eens mee vliegen. Deze man verteld aan een stuk door, en als we hem moeten geloven kan hij dansen als de beste. Aardige gozer!Megan & Zurich
Megan en haar hond Zurich. Megan is ook een parapenter. Heeft het een tijdje rustigaan gedaan, en wordt nu weer actief qua vliegen. Met haar zijn we naar het museum geweest.Tony & Karen
Met Tony en Karen gingen we vaak wat doen. Op het moment hebben ze wat huwelijks problemen. Dat is wel zonde. Ze komen nog steeds regelmatig eten.
Hugo
Is commercieel tandempiloot in Queenstown geweest. Heeft laatst zijn enkel zwaar gekneust met een tandemlanding. Gaat nu allemaal weer goed. Heeft altijd mooie verhalen over zijn tijd als tandempiloot.The Danimal (Dan)
Woont met Hugo samen in 1 huis. Met hem zijn we gaan nachtvliegen.


Carl & Liz
Carl is een echte reiziger. Nu doet hij het rustig aan want hij moet zijn school afmaken. Is ook een soort van Acropiloot. Liz is zijn vriendin. Aardig meisje die niet op haar mond is gevallen.Francios
Francios is een eigenwijze Zuid Afrikaan. Hij woont ook in Auckland, en wil graag Acro gaan doen. Hij heeft daarvoor een boot met een lier gekocht. Met hem hebben we onze eerst NZ Lier ervaring gehad.


Julie & Terry
Eva kent Julie van de integratie cursus. Terry is heel erg grappig, heeft echte droge Engelse humor. Ze hebben een tandem gedaan op Glover.Alex
Dit is een parapenter en vriend van Brendan. We hebben hier een keer een BBQ gehad. Deze jongen heeft een fantastisch huis.


Anne
Oude buren van Mies en Eva, de buurvrouw toen ze in hun eerste huis hier woonde. Stevige gezellige vrouw. Komt regelmatig op de koffie. Heeft geholpen met een huisje zoeken op Tah Mata Peak.


Chad
Jongen met wie ik samen in een kantoor zit. Hij is een Indier, en als hij met zijn moeder belt is hij niet te verstaan ;). Wel altijd gezellig.


Lucas
Ik moet veel kleine taken voor hem oplossen op het werk. Wel een aardig gozer. Hij zegt zelf dat hij een surfer Dude is ;).


Andere collegas
Mark: Baas over hardware, regelt de meeste taken voor mij en heeft samen met Mies mijn opdracht bedacht.
Steve: De Opperbaas uit de States. Met hem samen heb ik aan .NET MF gewerkt.
Martin: De baas van EmbeddedFusion Nieuw Zeeland.
Ton: Een andere Nederlander die bij EF werkt.
Mitchell: Verlegen jongen, maakt alle software tests.
Tim: Hardware jongen.
Lisa: Floor Manager ;)
Chip: Sales
Phillip: Accountant

2 Comments:

Anonymous said...

Dammit....my picture is teh suck Luke ! !

Daron

March 30, 2007 11:25 AM

 
Luke Lemmen said...

No, it's a very charming one ;)!

April 2, 2007 12:49 PM

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home