Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Monday, April 23, 2007

Dag 78

Woensdag
Vandaag weer stage. Die papa en mama hebben het maar luxe. Kunnen lekker uitslapen, en krijgen ontbijt in de B&B. Mijn bureau begint er nu langzaam een beetje vol uit te zien. Ben bezig met behoorlijk wat projecten op het moment.
De baas Martin komt vandaag nog even langs. Hij zegt dat ik wel echt bij EF moet komen werken als ik klaar ben met school. Als ik in Nieuw Zeeland wil wonen en werken staat er in ieder geval een aanbod van Embedded Fusion. Whaaah! Lache man! Je weet nooit natuurlijk ;).

Mama en ik hebben beloofd om vanavond te koken. Eva heeft het al zo zwaar met de inpak stress ;). Ze moet aan zoveel dingen denken. Wat ze in moet pakken, en natuurlijk ook wat Mies moet inpakken.

We halen 3 grote lappen vlees. In de winkel zagen ze er kleiner uit ;). Ik heb de eer dat ik ze op de BBQ mag gooien en de aardappel krokjes klaar mag maken. Mama doet de rest. Als het klaar is, aanvulluh!

In de winkel leken ze kleiner!


Aanvalluh!


Na het eten is het tijd voor Prison Break. Mies moet natuurlijk seizoen 2 wel afgekeken hebben voordat hij naar Nederland gaat. Maar het is toch iets te spannend voor Mies. Hij houdt geen nagels over.

Spannend!


Na Prison Break breng ik papa en mama weer naar huis. Wat zal ik blij zijn als dat voorbij is ;). Wil je net lekker naar je bedje. Moet je nog je ouders naar huis brengen :P.

Papa en mama zijn vandaag naar het Auckland Domain geweest. Het museum en de tuinen. Hier wat foto's van hun tripje.

Bed & Breakfast


Lekker Bed & Breakfast: Breakfast!Contact zoeken met het thuisfront


Het station, jammer dat bijna niemand het gebruikt.


Het museum


In het museum


Even rusten


En dan nu naar de tuinen


Nog een beeldig plaat je van de tuin!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home