Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Monday, April 23, 2007

Dag 79 Laatste werkdag (voor even)

Donderdag
Vandaag op het werk vrij gevraagd voor vrijdag en volgende week. Mijn ouders zijn er en het wordt heel mooi weer de komende tijd. Daar moeten we dus van genieten.

Mitchell is vandaag weer terug dus ik draag alle taken die ik overgenomen had weer over. Haha! Nu ziet mijn bureau er weer helemaal netjes uit. Verder maak ik nog wat open taken af. Ik stuur wat mailjes met uitleg over mijn magneetstip code.

Als ik lekker druk aan het werk ben komt Mies aan de andere kant van mijn bureau zitten. Hij voelt zich niet zo lekker. Hij laat zijn hoofd op zijn armen vallen en valt in slaap. Iedereen die langs loopt lacht een keer. Niemand heeft commentaar. Whaha, lache dit bedrijf. Je mag PowerNaps doen!

Slaap Mies slaap!


Mies gaat vroeg naar huis. Hij zit dik in de stress omdat vanalles af moet. En nu is hij ziek. Dat wordt hard werken morgen.

Als we thuis komen ligt Mies nog te slapen. Niemand heeft echt zin om eten te maken dus wat wordt Indiaas. Het eten waar een mens 3 keer van geniet. Als je het eet, als je een boer laat en als je 's ochtends het ritueel uitsch*t. Lekker man! Mies krijgt ondertussen alweer kleur in zijn gezicht.

's Avonds ff geen Prison Break. Eva vindt er niet zoveel aan en het is wel gezellig als die ook een avond in de kamer zit. We gaan vanavond Happy Feet kijken. Wel een leuke animatie film. Ik vond hem niet super, maar goed, hij was wel lache. Mama en papa hebben wat moeite om wakker te blijven ;).Uiteraard mag ik ze weer naar huis brengen, en daarna mag ik naar bed. Weltrusten.

Papa en mama zijn vandaag naar Waiheke Island geweest. Het was echt SUPER! weer. Ze hebben weer erg veel gelopen en gezien. Hier een kleine foto impressie!


Met dit weer kan het ontbijt buiten


Je moet natuurlijk met de boot naar een eiland!


Gezellig


Een WC!


De baai met een strandje


Even het zeewater voelen

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home