Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Tuesday, April 24, 2007

Dag 80 & 81 Samen op pad

Zaterdag
Vandaag vroeg op. Ik wordt wakker van Eva die tegen Mies zegt dat het nu toch wel echt de bedoeling is dat hij opstaat ;). Ze vertrekken vandaag namelijk naar NEDERLAND. En ik blijf alleen achter :(. De eerste week met mijn ouders, en dan 2 weken helemaal remi.

Ik maak een kopje koffie en thee klaar. Daarna ruim ik de auto leeg. Zit nog vol zooi, en dan kunnen de koffers er natuurlijk niet in ;). Als alles helemaal klaar is gaan we opweg naar het vliegveld. Na 2 min moet ik natuurlijk omdraaien omdat we iets zijn vergeten. Whahah! Kan gebeuren.

Wanneer we op het vliegveld aankomen blijkt de vlucht vervroegt te zijn. Over precies 2 uur vertrekt die al. En het was de bedoeling er 3 uur van tevoren te zijn. Na geen probleem. Mies rent naar de incheck balie. Ik geef Eva nog een hand. Veel plezier in Nederland en doe ze de groeten daar.

Daar gaan ze!Ik ga weer terug. Ik denk dat ik de weg nog wel weet ;). Helaas! Op de snelweg ziet de afslag er erg bekend uit. Ik besluit door te rijden. Daar ziet het er minder bekend uit. Balen! Ik ben verkeerd gereden. Ik pak de eerstvolgende afslag en sluit de GPS aan. Wat ben ik blij dat ik die op de heenweg geladen heb.

Ik rijdt terug langs de Bed & Breakfast, daar haal ik papa, mama en de spullen op. Ja dit was het laatste nachtje hier. Hoef ik ze eindelijk niet meer thuis te brengen en kan ik weer bier drinken ;).

Afscheid nemen van Brian en AnnabelWe rijden eerst naar ons huis. Daar moeten we nog wat spullen op pikken. Het lijkt dat het vandaag vliegweer wordt op Kario. Maar het is twijfelachtig. We zitten midden in een hogedrukgebied dus er is weinig wind overal.

We rijden er toch maar gewoon heen. Wanneer we daar aankomen is mama meteen verkocht. Het ziet er prachtig uit weer. De wind is erg licht op de hoge start. Papa wil toch een glijvluchtje maken. Dat kan altijd natuurlijk. Ik leg hem alles uit en maak me klaar om hem op te halen op het strand.

Mama is meteen verkocht


Glijvluchtje van papa


Kario vanaf het strand


Hij start en heeft zelfs nog wat lift. Ik pik hem op en we rijden naar de schoolstart. Hier is een groepje leerlingen aan het vliegen. Wind is hier ook niet hard genoeg. We kunnen wel lekker spelen. Klein kort vluchtje maken en toplanden.

Aparte tandem hier!


Papa maakt nog een vluchtje


Luke ook!


Als we genoeg hebben gehad rijden we terug naar het hoge cliff. Hier komen we Megan tegen. Heeft net een kort vluchtje van het hoge cliff gemaakt. Wind is teveel naar zuid gedraaid. Het is niets meer. We nodigen Megan uit voor een biertje bij ons.

Mama wil nog wat foto's maken


Na het biertje is het tijd om boodschappen te doen. Kan mama daarna mooi in bad. Als we terug komen is het eigenlijk al te laat. We maken lekker eten, kijken nog wat tv en gaan lekker naar bed.

Vrijdag
Vandaag een vrije dag! Dat betekend lekker uitslapen. Maar niet heus. Ik sta net zo vroeg op als anders. Kan ik mooi de fiets achterin de auto gooien en Eva en Mies naar het werk brengen. Heb ik lekker de auto met mijn ouders :D.

Nadat ik Eva en Mies heb afgezet haal ik mijn ouders op. Die zitten weer lekker aan het B&B ontbijt. Wat een leven zeg, zo laat opstaan! De verwachting is dat het misschien vliegbaar wordt op Glover Park. Papa heeft al geprobeerd daar te komen, maar dat was zonder succes. We besluiten daar heen te gaan. De wind is op het moment veel te zacht, maar daar wachten is ook geen straf.

En jahoor het is veel te zacht. Jammer :(. Zelfs het water is kalm. Maar we hebben nog een hele dag, dus misschien komt de Seabreeze nog. Het lijkt mij een goed plan om lekker te gaan lunchen op de boulevard. Papa en mama zijn het hier wel mee eens ;).

Gezellig


Het weer is echt super, we gaan naar een tentje midden op de boulevard. Lekker in de zon buiten. We kijken uit over het strand. Ik had nog niet echt ontbijt gehad, dus voor mij is het ontbijt :).

Uitkijk vanaf het eettentje :)


We krijgen nog een extra gratis extra maaltijd aangeboden. Wat zijn die New Zeelanders toch super he ;). Als we uitgegeten zijn gaan we terug naar Glover. Misschien ziet het er nu beter uit. Helaas! Wind is nu nog minder. Ik wil het toch proberen dus zet mijn scherm een paar keer op. Zonder resultaat! De wind is echt te zacht.

Altijd ff proberen he!


Mama valt in het gras in slaap en papa en ik zitten lekker op het bankje. Ik leg nog uit hoe je hier het beste kunt vliegen. Je weet nooit of het nog vliegbaar wordt ;). Papa is erg blij met deze relax dag, en mama blijkbaar ook. De eerste paar dagen waren toch wel zwaar geweest voor de been en kuitspieren.

De zee is echt heel rustig, echt helemaal geen wind.


We rijden terug. Eva is al thuis. Mies nog niet die moet ik straks gaan ophalen. Mies moet nog behoorlijk wat werk afmaken en zit in de stress. Ik en mama hebben afgesproken om vanavond eten te maken. Eva gaat lekker inpakken. Ik doe ondertussen ook nog ff de SPA. Die moet natuurlijk wel in opperbeste staat zijn als mama erin wil.

Even de dag evalueren


Rond een uur of 7 laat Mies weten dat hij ook opgehaald wil worden. We gaan boodschappen doen en maken eten. Whoops! Mies is zijn telefoon vergeten. Hij heeft geen sleutel want die is hij op Kario kwijtgeraakt. Dat wordt morgen voordat we naar het vliegveld gaat telefoon halen.

Mies en Eva pakken vlug spullen in. Nu is het tijd voor de laatste afleveringen van Prison Break. Als we de laatste aflevering kijken vraag ik 20min voor het einde of ik m af moet zetten. Nee nee nee. Dat was dom, want nu wordt het alleen maar spannender en moeten we op seizoen 3 wachten.

Inpakkuh!


's Middags is het 23 graden, maar 's avonds moet toch echt deze jongen ons helpen!


Ik breng papa en mama naar huis en ga dan naar bed. Morgen weer vroeg op. Ik moet Eva en Mies naar het vliegveld brengen.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home