Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Sunday, April 29, 2007

Dag 84 Klein tripje

Dinsdag
Vandaag zijn de verwachtingen slecht. Het gaat geen vliegweer worden vandaag. Er hangt nog steeds een hogedruk gebied. Daardoor hebben we geen wind.

Eerst moet er natuurlijk een ontbijtje worden gemaakt op de ultra schone BBQ. Wat ziet dat ding er toch schoon uit zeg. Daar zijn de nodige uren in gaan zitten.

De schone BBQ


Na het ontbijt stel ik voor om naar Muriwai te gaan. Daar zit een kolonie Jan van Genten. Je weet wel, die vogels. En er is een vliegplek die ik kan laten zien. Het strand is ook wel mooi. Kortom, een leuk pakket.

We rijden naar Muriwai toe. Navman zit ons weer behoorlijk te pesten. Af en toe wordt ik een beetje moe van de instructies. Maarja, we doen het er maar mee. Kaartlezen is natuurlijk ook niets.

We parkeren de auto bij de startplek. Dat is natuurlijk weer de enige plek die ik weet ;). We lopen naar de vogels toe! Voor mij ook de eerste keer want normaal vlieg ik er heen.

MuriwaiWat een lucht zeg! Maar wel een mooi uitzicht. Wel gaaf om te zien hoe de golven tegen de rotsen kapot slaan. Beneden zijn mensen aan het surfen en het vissen. Dat vissen op die rots ziet er ook wel cool uit. De golven knallen iedere keer tegen die rotsen aan. Je ziet de vissers dan iedere keer rennen. Haha!
Laten we daar ook eens heenlopen. Daar kunnen we nog veel dichter bij de vogels komen. Die willen ook een lekker visje meepikken van de vissers.

We hebben het wel weer gezien. Golven geweld was echt gaaf! We gaan nu bij een tentje een lekker ham/kaas toast en hamburgen halen. Lekker lekker! Ik vraag of pa en ma nog naar Piha willen. Dat is ook een heel mooi strand, maar ze hebben al genoeg stranden gezien ;).De flora


We rijden terug en luisteren naar de Nowcaster (weer informatie). Het lijkt erop dat het op Glover park wel eens vliegweer zou kunnen zijn. We stellen de navigatie in op Glover en rijden erheen.

Als we op Glover aankomen staat Francios er al. Hij is helemaal klaar om te starten. Hij stapt over het randje en vliegt. Het is perfect. Ik start ook. Na wat heen en weer soaren land ik weer. Ik vraag of papa ook komt. Hij twijfelt nogal. De wind is behoorlijk zacht.

Het is perfectAls het donker begint te worden gaan we terug naar huis. Ik ben nog een paar keer geland om papa over te halen, maar hij wil echt niet. Jammer! Volgende keer beter! Nu nog even van de zonsondergang genieten :D.We rijden terug langs de Pak 'n Save en halen natuurlijk weer echt lekker NZ vlees. Ik gooi dat vlees op het BBQ en mama doet de rest! Na het eten is het tijd voor de foto's en daarna het bedje!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home