Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Sunday, April 29, 2007

Dag 86 Rust!

Donderdag
Gisteren heb ik een paar honderd kilometer afgelegd, dus vandaag mag ik rusten. Alleen ik ben eigenlijk helemaal niet moe. En de rest ook niet.

Dat komt goed uit dat we niet moe zijn. Kunnen we mooi het gras maaien. Het gras is nu ongeveer 25 centimeter lang. Het was deze keer Michel of Eva hun taak, maar die zijn er tussenuit geknepen. Gelukkig heb ik wat volk dat me kan helpen ;).

Na het ontbijt en lekker lam op de bank hangen beginnen we aan het gras. Ik en papa doen het gras, en mama mag de planten water geven. Die beginnen wat treurig te kijken, het is ook zo'n mooi weer geweest. Vandaag wordt het toch geen vliegweer!

Ik mag als eerste een stukje maaien!


Lekker hoog dat gras


Nu mag papa


Mama doet ondertussen de planten


Nadat we gemaaid hebben is het tijd voor pauze. Je gaat namelijk nogal zweten hier van het gras maaien. Ik kijk ondertussen wat het weer doet. Je weet maar nooit. Het is nog niet veel goeds. Heel misschien is er iets te doen op Cliff Road, we kunnen even gaan kijken. Doen we!

We springen in de douche, dan in de auto en bij Cliff Road springen we eruit. He-le-maal geen wind op de startplek. Hoe kan dat nou. Hij lijkt een beetje uit Noord te komen. We besluiten naar Glover te rijden. Ge wit ooit nooit nie!

En jahoor, op Glover ziet het er helemaal perfect uit, tegen alle windmetingen in. Ik besluit om het te gaan proberen. En het is vliegbaar, ik kom meteen de eerste start weg. Na wat heen en weer vliegen land ik om papa instructie te geven. Die wil dat ik eerst met zijn scherm vlieg. Geen probleem. Ik start met zijn scherm weg en land niet veel later. Nu moet papa er zelf ook aan geloven!

De een heeft er behoorlijk zin in, de ander twijfelt nog ;)


Even met papa's scherm proberen


Landing


Laatste instructies


Papa maakt zich ook klaar en we starten beide weg. Lache, heeft papa toch nog op Glover gevlogen. Papa vliegt naar het oosten toe en ik volg hem stiekem. Ik zit wat lager en hij heeft niets door. Langzaam kruip ik onder hem. Als mijn scherm bijna zijn voeten raakt merkt hij het. Haha! Hij gaat meteen uit zijn harnas hangen en loopt over mijn scherm heen. Hehe! Heeft hij meteen zijn eerste Wing-Walk gedaan.

Papa start ook weg


Samen in de lucht


Mama maakt foto's. Als het wat turbulenter begint te worden landen we allebei. Er komen grijze wolken in de lucht. Deze wolken dekken de zon af en dan is het gedaan met de wind. Helaas! Maar we hebben wel lekker kunnen vliegen hier. Op onze rustdag nogwel!

Nog steeds samen in de lucht


We besluiten maar te gaan. We rijden naar Mission Bay, daar zit "De Fontijn". Bij De fontijn hebben papa en mama de grote mosselen gegeten. Ze willen ze ook graag aan mij laten proeven. Ik vind ze toch niet zo lekker. Na 2 heb ik het heel erg gehad met de mosselen. Ik besluit maar gewoon alle friet en mijn L&P op te eten en drinken.

En toen was de wind weg


Geef mij toch maar gewoon de friet ;)


L&P World famous in New Zealand


We rijden naar huis. Vanavond staan er zelfgemaakte broodjes hamburgen op het programma. Lekker makkelijk :D. We hebben alles daarvoor in huis. Ik beloof eten te maken. Maar eerst gaan we in bad, we hebben toch even geen honger door de mosselen.

Lekker in bad, papa mocht eruit om fotos te maken


Na het bad ga ik eten maken. Het is behoorlijk afgekoeld want als je uit bad stapt sta je behoorlijk te stomen ;).

Damp


De hamburgers


Na het eten kijken we The Sex Lives Of The Potato Men. Ik vind m niet zo heel super, maar ik kijk hem ook maar half. Zitten wel grappige stukjes in. We gaan vroeg naar bed, want morgen staat The Coromendal op het programma.

Lekker lam


Sex Lives of ...

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home