Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Wednesday, May 16, 2007

Dag 102 & 103 Opruimen

Maandag
Zo, ik heb de wekken wat vroeger gezet dan normaal. Kan ik nog mooi even de was in de kast leggen, ontbijten en de laatste afwas doen. Het moet er natuurlijk wel netjes uitzien.

Om half 9 rijd ik naar het werk. Niet echt op tijd want ik zou er eigenlijk om 8 uur moeten zeggen, maar dat is natuurlijk een kleinigheidje. Ik heb een goed excuus ;).

Zodra ik op het werk ben controleer ik de vluchtgegevens. Even kijken of de vlucht niet verplaatst is ofzo. Je weet het natuurlijk nooit. En jahoor. De vlucht is een half uur eerder dan verwacht. Dat betekend dat ik om kwart over 9 alweer weg moet, haha! Dat was een korte ochtend werken!

Ik spring de auto in en rijdt naar het vliegveld. Daar aangekomen duurt het natuurlijk weer eindeloos. Wel grappig om te zien dat er nu dus helemaal niets te doen is. Ik bestel een koffie bij de MAC en ga op het hekje zitten wachten.

De mensen die langs komen klagen allemaal over de stenge controle. Ohw boy, dan zal Mies wel weer zwaar gecontroleerd worden :P. Maar het valt mee, niet veel later komen ze aanlopen :).

Daar zijn ze weer!


Het eerste wat ze zeggen is dat ze behoorlijk mazzel hebben gehad. Ze hadden per ongeluk nog Beefie worstjes in de tas zitten. En als er iets niet mag is het wel groenten en vlees invoeren. En als je het wel wil moet je aan heeeeeeel veel eisen voldoen. Ze hebben mazzel, ze zijn er met een officiele waarschuwing vanaf gekomen. Dus volgende keer zijn ze echt het haasje.

Ik breng de 2 naar huis en daar gaan we natuurlijk nog even gezellig kletsen. Zo graag hoef ik niet terug naar het werk :P. Eva is helemaal blij met briefje wat mama achter heeft gelaten, en Mies is helemaal blij met zijn Anti Vliegen Pistool.Na een uurtje is het wel weer mooi geweest. Ik ga weer terug naar het werk. Vraag of ik nog wat moet halen bij de winkel en ben weg.

Na het werken ga ik boodschappen doen. En wanneer ik terug kom liggen er 2 doornroosjes op de bank. Er ligt een briefje op tafel, maak ons aub wakker als je thuis bent. Nou! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Beide willen ze hun ogen wel open doen, en ze willen ook wel praten, maar het duurt niet langer dan een paar seconden. Dan vallen ze onder het praten weer in slaap. Hehe!

Na een paar keer lukt het Eva dan om echt uit de slaap te ontsnappen. Mies heeft wat meer tijd nodig. Als hij dan uiteindelijk wakker wordt is het niet echt prettig. Aan zijn gezicht te zien had hij kramp in zijn kuit!

Ze hebben geen zin in een echte maaltijd, ik maak voor Eva 2 Ham en Kaas tosties klaar, en Mies krijgt een broodje hamburger a-la Luke. Ikzelf pak er 2 ;). Na het eten gaat Eva meteen naar bed. Mies en ik kijken nog even tv en dan gaat hij ook.

Ik ruim op en ga ook naar bed. Ben eigenlijk ook best wel moe, weet alleen niet waarvan.

Zondag
Zo, de race zit er weer op. Ik word behoorlijk vroeg wakker. We moeten voor 10 uur het huis uit zijn, dus we hebben ook niet zoveel tijd.

Ik ben helemaal verbaast als ik uit bed stap. Ik heb gewoon helemaal geen spierpijn. Heb wel een beetje kramp in mijn borst, en ben behoorlijk gaar. Maar geen spierpijn. Woehooo! Dan hadden we dus nog wel harder gekund ;).

Ik spring vlug weer in de douche. Aah heerlijk. Een beetje van mijn gaarheid douche ik er vanaf, maar het meeste zit toch te diep.

Na het douche is het spullen opruimen. Ik gooi mijn scherm bij Brendan in de auto. Brendan gaat met Sarah wat rondtrekken in Rotorua. Ik kan met Daron mee terug rijden. Dat komt mooi uit :D.

Het zit er weer op!


Nadat ik al mijn spullen heb ik gepakt en in de auto heb gaan we op pad. Brendan is hem alweer gevlogen. Hij gaat niet met ons ontbijten. We rijden naar het centrum van Rotorua. Het is weer ongelooflijk lekker weer. Er waait wel een frisse wind.

We gaan eten bij Fat Dog. Ik heb er nooit van gehoord, maar het blijkt een ware beroemdheid te zijn. Ik besluit voor een redelijk simpel ontbijt te gaat. Toast met Scrambled Eggs. Hehe, zo simpel was het niet. Ik krijg een bord vor met 2 centimeter dikke verse toast, daarop heel wat ei, nog iets gefrituurds, wat groenten. Lekker man!

Bij Fat Dog bekijken we de tijden per teamlid. Dit is van mijn team! Nr 639!


Het andere team. Nr 640!


Na het eten besluiten we terug te gaan rijden. Ik moet nog heel het huis schoonmaken, en Daron moet nog naar zijn moeder, want het is moederdag. We controleren nog of de fietsen vast zitten en gaan op weg.

Na een uurtje red Daron het echt niet meer en mag ik de rest rijden. Wel grappige auto, maar niet echt veel bijzonders :). Daron valt in slaap dus het is een eenzame terugreis ;).

Als ik terug kom begin ik meteen het gras te maaien. Het is half 3 en bewolkt in Auckland. Ik doe het maar zo snel mogelijk, anders gaat het misschien regenen. Na het grasmaaien is het tijd voor de auto en de was. Daarna moet ik nog ff alles poetsen.

Deze jongen zit alleen in de weg bij het grasmaaien!Dan belt Daron of ik Meet the Feebles wil komen kijken. Hmmz, dat klinkt wel heel aantrekkelijk, maar eigenlijk ben ik nog niet klaar. Nah boeie! Even pauze kan wel, ga ik daarna wel verder :D.

Ik rijd naar Daron toe en pik onderweg nog een Whopper menu bij de Burger King op. De laatste avond gaat we dan toch maar aan het Fast Food. Ik eet mijn heerlijke (not?!) Burger King menu bij Daron op. Hij probeerd ondertussen de ondertiteling goed te krijgen.

Food!


Meet the Feebles is een film van Peter Jackson, de zelfde knakker die Lord of the Rings heeft gedaan. Was wel een "aparte film".


Meteen na de film vlieg ik weer de auto in. Het ondertitel uitzoeken was een beetje uit de hand gelopen. Daardoor heb ik nu niet meer zoveel tijd. Als ik thuis kom maak ik vlug mijn stofzuig klus af. Nahja vlug, om 1 uur is het toch wel tijd om naar bed te gaan.

Morgen werken en Mies en Eva ophalen. Kijken hoe ze zich voelen na de reis!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

www.lukie.eu is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading www.lukie.eu every day.
cash advance loan
canada payday loans

November 24, 2009 4:09 PM

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home