Ik ben voor 5 maanden op stage in Nieuw Zeeland. Ik werk hier bij EmbeddedFusion, en ik verblijf bij Michel en Eva (http://www.acromania.nl/blog)

Monday, May 7, 2007

Dag 94, 95 & 96 Buitenspelen

Zondag
Vandaag heb ik een rustdag. Het wordt vandaag waarschijnlijk toch geen vliegweer, dus kan ik mooi wat liggende zaken afhandelen :P. Ik werk ongeveer de hele dag een aan website waar Sabine en ik beide op kunnen zetten wat we in NZ (willen) gaan doen.

Rond een uurtje of 2 wordt het perfect vliegweer bij Kario en Muriway. Ik sms wat mensen of ze zin hebben om te gaan vliegen. Ik hoop een beetje dat ze bezig zijn, want ik moet nog heel veel doen. Anders dan de site moet ik ook nog wassen en opruimen.

Ik ben zo enthusiast dat ik de tijd een beetje vergeet. En niet zo'n beetje ook. Rond een uurtje of 7 vertrek ik richting de winkel. Ik moet nog eten halen. En verder zijn er wel meer dingen aan het opraken. Als ik terug kom van de winkel is het alweer 8 uur. En nu begint de honger toch wel een beetje te komen. Aangezien ik kip heb gekocht moet ik nog even wachten. Dat wordt dus 2 gangen.
Eerst een lekkere bak soup en daarna gegrilde kip met rijst. Lekker gezond bezig weer ;). Ik zit pas om 10 uur lekker aan mijn eten. Na het eten is het tijd om het vuilnis buiten te zetten, wasmachine aan te slingeren, vaatwasser te vullen, en lekker naar bed te gaan. Dat was een korte avond ;).

Truste, morgen weer lekker werken. Heb er wel zin in.

Zaterdag
Vandaag beetje op tijd op. Daron heeft gezegd dat hij misschien langs komt om de tuin te doen. Dus moet ik nog wel ff opruimen voordat hij binnen komt natuurlijk. En als hij niet komt is het toch weer netjes hier.

Als ik uit bed kom ruim ik op. Daarna spring ik achter de computer om ff lekker te bellen. Daarna is het alweer half 11. Dat gaat snel :P. Tijd voor een Kiwi ontbijt daar heb ik mijzelf nog niet op getrakteerd.

Ik gooi 5 stukken spek op de BBQ een pan met roerbak eiers en wat worstjes. Lekker! Nu nog de toast in de broodrooster en dan kunnen we beginnen.

Als ik klaar ben krijg ik een smsje van Brendan. Hij komt me om 12 uur ophalen om naar Woodhill te gaan. Ik kan meerijden, ik moet alleen ff bellen om een fiets te regelen. Dat doe ik ff en daarna is het wachten. Lekker in de tuin want het is echt weer SUPER! weer. Het is weer in de 20 graden en zo goed als geen wolken.

Op weg naar Woodhill stoppen we nog bij wat winkels. We komen om 10 over 1 in Woodhill aan. Ik loop meteen naar de balie voor mijn fiets. Ze vertellen mij dat ze alleen nog een klein frame MTB hebben. Aah nee! Ik zeg tegen de jongen dat ik een JUMP Bike heb gereserveerd. Geen idee wat het is, maar de dame aan de telefoon zei dat er alleen nog Jump bikes waren :P.

Ik kreeg een hele vreemde fiets van de jongen waar ik het op het eerste gezicht niet zo mee eens ben. Het is een lage fiets, alleen achter versnellingen. Wel een kettingspanner (kwel). De banden hebben niet super veel profiel. Zodra ik ga zitten wordt het al beter. Dat ding zit echt als een BMX fiets. Helemaal super! Vrienden van Brendan feliciteren mij nog met de banden, goed voor de "Sideway corner action". Mooi, dat moest ik hebben.

Ik geloof dat mijn fiets er ongeveer zo uitzag. Volgende keer neem ik mijn camera mee :)


We wachten nog even op Daron en dan gaan we op pad. Ik fiets met Brendan en Sarah, maar die zijn nogal langzaam. Het lijkt meer een gezeligheids rit dan door de bossen scheuren. Na 15min halen Daron en Chris ons in. Ik duik meteen achter hen aan, Brendan en ik spreken nog even schreeuwend af dat we elkaar aan het einde op de parkeerplaats ontmoeten.

Deze fiets is echt zoooo cool. De vorige fiets waar ik mee ging was ik alleen maar bang dat ik geen remmen had, of dat het stuur eruit zou vallen. Met deze kan ik echt vol gas. Ik kan Daron goed bijhouden, en hij komt hier nogal eens! Dit is echt zo gaaf. Gaan we zeker vaker doen.

Na ongeveer anderhalf uur neemt Daron een obstakel. En hij neemt m niet zo goed. Ik zit achter hem en kan zijn gezicht zien :P. Minder dan een seconden later ligt hij in de struiken. Whahaha! Hij heeft nogal pijn aan zijn hand. Hij kan niet meer verder over het parcour. Ik en Chris wel :P. Daron gaat over de weg terug en Chris en ik crossen door het bos. Dan komen we op weg naar de parkeerplaats Brendan tegen. Wat een timing :D.

Dan is het tijd om terug te gaan. Op de weg terug stoppen we nog bij een Zuid Afrika shop. Ik koop nog een plak Biltong. Lekker!

Biltong! Lekker man!


Als ik thuis kom is mijn grote vriend er weer. Ik weet niet waar die iedere keer vandaan komt. Maar op een of andere manier zit hij altijd ergens. Of buiten op het dek. Of bij de wc. Of zoals nu in de gang. Willen de Bidsprinkaan is weer van de partij.

Willem
Willem en Luke


Als ik Willem weer buiten gezet heb plof ik op de bank. Pfeeuw! Ik heb helemaal nergens zin in :P. Heb een paar uur in de bossen op een fiets gezeten. Ik heb nu zeker geen zin om eten te halen en eigenlijk ook niet om te komen. Als de honger echt te erg wordt besluit ik lekker 2 broodjes hamburger met aardappel kroketjes te maken. Dat is nog wel te doen.

Na nog wat meer tv kijken is het tijd om te gaan slapen. Ben benieuwd wat we morgen gaan doen ;). Truste!


Vrijdag
Vandaag is het weer de laatste dag. Jammer eigenlijk want ik het het wel naar mijn zin deze week. Ik mocht vandaag weer verder aan de magneet strip lezen. Ik krijg het maar niet voor elkaar dat, dat ding in 2 richtingen werkt. Maar, om half 5 heb ik het dan eindelijk voor elkaar ;). Op de valreep, zoals het hoort. Ik kan mijn credit card, bank card, starbucks card allemaal lezen. En nog 2 richtingen op ook ;). Tijd om naar huis te gaan :D.

De hardware


De software, het werkt!


Op de weg naar de deur raak ik aan de praat met Mitchell. Haha dat is best wel gezellig. Ben ik toch nog laat in de winkel. Vanavond staan er Pork Loin Chops op het menu. Lekker met aardappel puree :D.

Vanaf de parkeerplaats van de supermarkt!


Loin Chops met mosterd en peper, uiteraard gebakken op de BBQ


Daarna is het tijd voor een filmpje, collateral komt op tv. Eigenlijk wil ik geen films kijken als ze uitgezonden worden maar ok; ik doe het toch maar. En jahoor, de eeste 30 min zijn geen probleem. Dan komt de eerste reclame. Na 20 min komt er weer een reclame. Dan is het na 10 minuten raak en tegen het einde van de film is er iedere 5 min tijd voor reclame. Jezus! Als je dacht dat het in Nederland erg was.

Na de film kruip ik langzaam naar mijn bedje. Met een beetje mazzel gaan we morgen vliegen. Met nog meer mazzel gaan we morgen Mountainbiken, daar heb ik nog veel meer zin in.

Filmpje!


Truste!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home